Ishockey 

Hej vänner!!

Idag är jag o la familia i Gävle och bara har det jättetrevligt. Jag och min lillasyster har gått runt o shoppat lite medan mamma och lillbrorsan har kollat på tv-apparater och det slutade med middag på Ikea 😉 

Ikväll sitter vi i Gavlerinken och hejar på Brynäs som möter Malmö Redhawks i ishockey. Vi var upp i oktober förra året och såg dessa två lag möta varann och då förlorade Brynäs mot Malmö så vi hopps på revansch idag. 

Ha en fin lördagkväll! pussPosted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - party Elin Hagberg - Hemdesigners Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *