Ishockey 

Hej vänner!!

Idag är jag o la familia i Gävle och bara har det jättetrevligt. Jag och min lillasyster har gått runt o shoppat lite medan mamma och lillbrorsan har kollat på tv-apparater och det slutade med middag på Ikea 😉 

Ikväll sitter vi i Gavlerinken och hejar på Brynäs som möter Malmö Redhawks i ishockey. Vi var upp i oktober förra året och såg dessa två lag möta varann och då förlorade Brynäs mot Malmö så vi hopps på revansch idag. 

Ha en fin lördagkväll! pussPosted in: Uncategorized

You might also like

Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - Wanties

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *