Tyskland 

Sitter just nu på Arlanda och väntar på att gå ombord på planet. Jag är så pepp, älskar det här! 

Jag flyger ner till Hamburg och kommer bo på ett motell under natten. Imorgon börjar vi klockan 8 och så håller vi på fram till eftermiddagen. Klockan ca 17 imorgon går mitt plan hem till Sverige igen så det blir en snabbvisit 😉 Men jag reser tillbaka till Tyskland på onsdagkväll igen och då stannar jag till lördag. 

Såg precis nu att mitt plan är försenat 🙁 hoppas att det inte blir mer försenat än vad det redan är… 

Ha en bra söndagskväll vänner <3 

Foto: Vicky Drachmann

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - party Elin Hagberg - Hemdesigners Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *