Caseapp

Hej finisar. Hur mår ni? 🙂

Är ni sugna på att införskaffa ett eller flera egendesignade skal/ skin till mobil eller din dator?

https://caseapp.se/ kan ni designa ert egna skal till eran mobil men också designa eget skin till datorn. Det är superenkelt då caseapp har ett designverktyg som är unikt och väldigt lätt att förstå. Men ska ändå visa er hur jag gjorde 😉 

Såhär ser det ut direkt när du kommer in på sidan. Och du ser att du kan välja om du vill göra till din mobil eller till din dator. 

Längre ner på sidan ser man olika förslag på caseapps färdigdesignade skal och skin. Så vill man göra det ännu enklare eller inte har någon idé på vad man vill ha på sitt egendesignade skal så kan man välja detta. Finns allt från marmor- inspirerat till palmer och citroner. Några av mina favoriter är:

https://caseapp.se/skal/iphone-skal/iphone-7/carlos-the-animal 

https://caseapp.se/skal/iphone-skal/iphone-7/rosa-palmer

https://caseapp.se/skal/iphone-skal/iphone-7/sommarcitroner

Jag har valt att skapa 2 skal till min iPhone med eget motiv och då klickade jag in på den blåa knappen ”Gör eget skal”. 

Eftersom att jag har iPhone 6 så valde jag det. Men du kan också göra skal om du har en iPad eller en Samsung Galaxy.

När du kommer in här så ser du precis hur det skulle på mobilen vilket är jättebra. Då får du det som du vill. Man kan välja att lägga till egen text men också färdiga motiv eller kollage. Man kan också välja om man vill ha matt eller blankt skal!! Hur najs?? Tycker matt är så snyggt! 

Jag valde att ladda upp bilder från mitt egna galleri vilket blev en bild på mig och min kille från vår 1 års dag samt en bild på havet som jag tycker är supercool! 

På exakt samma sätt funkar det när man beställer hem skin till datorn! Det går snabbt och smidigt och enkelt att förstå. Beställde mina skal för bara några dagar sen och längtar tills jag får hem dom i min brevlåda!! Ska ta lite fina bilder på dom när dom kommer hem och så ska ni också få en rabattkod av mig, så håll utkik här och på instagram 😉 

I samarbete med Caseapp. 

puss sålänge

Posted in: Samarbeten

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - party Elin Hagberg - Hemdesigners Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *