1 feb 

Heeej! God morgon babes

Jag har precis vaknat och ska börja fixa och dona för att i eftermiddag åker jag tillbaka till Tyskland! Jag kom hem sent i måndags och har vart hemma hos Linus till nu. Jag har ett nytt ”uppdrag” i Tyskland som börjar imorgon så måste flyga ner ikväll 🙂 

Det jag var på i måndags gick jättebra! Träffade en annan modell från Sverige som jobbar för samma agentur som mig och vi ska iväg på samma jobb nu också 🙂 

Tyvärr fick jag inga bilder för att allt gick så snabbt. Var bara att gå och lägga sig när jag kom fram och dagen efter var det full rulle så glömde bort att fota. Men ska försöka nu när jag åker ner igen.

Återkommer senare, har lite roliga grejer att dela med mig av 😉 

Följ mig på snap – roonkaan

Posted in: Jobb

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - party Elin Hagberg - Hemdesigners Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *