JAG Models 

Jag måste berätta det att jag ska börja jobba för JAG Models i New York!! Hur kul är inte det? 

Jag är superglad och det ska bli spännande och se vart detta tar mig någonstans. Det är ju positivt för jag kommer ut på marknaden mer och förhoppningsvis få mer jobb. Jag kommer fortfarande ha MILK som min modersagentur och det känns bra. Trivs verkligen med dom. 

”http://jagmodels.com/gallery/model/98/Ronja”

Just nu sitter jag på Arlanda igen och ska vidare till Vienna och därefter Stuttgart. Börjar jobba klockan 9 imorgonbitti och jobbar också dagen efter, så både torsdag och fredag 🙂 

Hoppas ni får en bra kväll! Kramis 

Bild av Vicky Drachmann (IG: vickydrachmann) 

Posted in: Allmänt, Jobb

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - party Elin Hagberg - Hemdesigners Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *