JAG Models 

Jag måste berätta det att jag ska börja jobba för JAG Models i New York!! Hur kul är inte det? 

Jag är superglad och det ska bli spännande och se vart detta tar mig någonstans. Det är ju positivt för jag kommer ut på marknaden mer och förhoppningsvis få mer jobb. Jag kommer fortfarande ha MILK som min modersagentur och det känns bra. Trivs verkligen med dom. 

”http://jagmodels.com/gallery/model/98/Ronja”

Just nu sitter jag på Arlanda igen och ska vidare till Vienna och därefter Stuttgart. Börjar jobba klockan 9 imorgonbitti och jobbar också dagen efter, så både torsdag och fredag 🙂 

Hoppas ni får en bra kväll! Kramis 

Bild av Vicky Drachmann (IG: vickydrachmann) 

Posted in: Allmänt, Jobb

You might also like

Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - Wanties

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *