Hemma igen

Hej på er! Hur är det?

Hemma i Sverige igen efter en veckas resande och jag kom hem till ett paket jag har fått hem från Caseapp! Mina två skal har kommit och de är så fina. Ska visa er senare, ni kommer också få en 20% rabattkod av mig samt att jag kommer att ha en giveaway värd 300 kronor! 

Jobb nummer två i Tyskland gick jättebra. Ett skönt team att jobba med och ser fram emot att jobba med dom igen om chansen kommer 🙂 Stylisen hade ett par så snygga skor från Zara som jag blev helt förälskad i. Tråkigt nog så var de typ 1 år gamla o finns inte kvar  🙁 oftast så har stylisterna fina grejer som man själv vill ha men det finns aldrig kvar att köpa i butikerna… Stuttgart i övrigt var en mysig stad. Såg inte så jättemycket för åkte från hotellet när det var mörkt och kom hem när det var mörkt, men såg lite i lördags morse innan taxin hämtade mig och det lilla jag såg var sååå fint! Hoppas jag får åka tillbaka 🙂

Posted in: Allmänt, Jobb

You might also like

Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - Wanties

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *