Hemma igen

Hej på er! Hur är det?

Hemma i Sverige igen efter en veckas resande och jag kom hem till ett paket jag har fått hem från Caseapp! Mina två skal har kommit och de är så fina. Ska visa er senare, ni kommer också få en 20% rabattkod av mig samt att jag kommer att ha en giveaway värd 300 kronor! 

Jobb nummer två i Tyskland gick jättebra. Ett skönt team att jobba med och ser fram emot att jobba med dom igen om chansen kommer 🙂 Stylisen hade ett par så snygga skor från Zara som jag blev helt förälskad i. Tråkigt nog så var de typ 1 år gamla o finns inte kvar  🙁 oftast så har stylisterna fina grejer som man själv vill ha men det finns aldrig kvar att köpa i butikerna… Stuttgart i övrigt var en mysig stad. Såg inte så jättemycket för åkte från hotellet när det var mörkt och kom hem när det var mörkt, men såg lite i lördags morse innan taxin hämtade mig och det lilla jag såg var sååå fint! Hoppas jag får åka tillbaka 🙂

Posted in: Allmänt, Jobb

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - party Elin Hagberg - Hemdesigners Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *