Skal från Caseapp

Hello! Kolla in mina iPhoneskal från Caseapp, hur fina?? Älskar båda två. Ena är väldigt personligt, det är jag och min kille på vår 1-årsdag och det andra är lite coolare. De sitter bra och stadig på mobilen och det tycker jag är väldigt viktigt. Man kan beställa matt/blankt material och jag valde en av varje 🙂

Nu kan ni, i samband med att ni beställer skal/skin från Caseapp, använda koden ”RONJAFRED20” och få 20% på hela köpet! Och ni kan ju designa skalet/skinet precis hur ni vill! Bra va?

PUSS

I samarbete med Caseapp. 

Posted in: Samarbeten

You might also like

Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - Wanties

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *