Solen skiner 

Heeej!

Idag är en fin dag, solen skiner för en gång skull. Onsdag – Linus jobbar och jag är hundvakt åt hans familjs hundar, Enzo och Bailey 🙂 idag händer inget speciellt, träna och sen göra lite mat. Ska iväg och provjobba på ett jobb imorgon som jag hade tänkt jobba på de dagarna jag inte är utomlands och jobbar för agenturerna. Såhär i börjar går det lite segt att komma ut på jobb så behöver sysselsätta mig med något annat också 🙂

Nu så gör jag en GIVEAWAY i samarbete med Caseapp som ni kan se på min story på instagram men ska också visa er här hur ni ska göra för att vara med och tävla 🙂

Det handlar om ett presentkort värt 300kr!!! För att ha en chans att vinna det ska du gör dessa två följande saker:

Nr 1: Följ Caseapp på instagram (@caseapp)

Nr 2: kommentera på denna bild hur du vill designa ditt egna skal/skin! Bilden hittar ni på min instagram (@ronjamanfredsson)


Lycka till! Jag drar en vinnare på alla hjärtans dag, den 14 februari 😉

puss

Posted in: Allmänt, Samarbeten

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - party Elin Hagberg - Hemdesigners Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *